Jeres Eget Private Band

Uanset hvilken fest, der skal holdes, så er det en fantastisk luksus at have sit helt eget, private band til at levere underholdningen. Et live band, hvor det ikke er forventet, skaber altid en wauw-effekt. Et privat band vil give jeres gæster en følelse af eksklusivitet og vil skabe en stemning, der med garanti vil blive husket. Årets Band er leveringsdygtige i mange forskellige konstellationer. Alle vores samarbejdspartnere er blandt de bedste i landet. Vi har løsninger til alle størrelser og typer af fest – om I har lejet et telt i haven, et spillested eller vil have et fedt show i jeres egen stue, så kan vi levere det rigtige private band til netop jeres fest. Hvis I er i tvivl om hvad den rette løsning er for jer, så tøv ikke med at ringe eller skrive – Årets Band tilbyder gratis og ærlig rådgivning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til jer.

private band

Intimitet

Holder I festen hjemme i stuen eller i haven, så giver det en fuldstændig unik og fantastisk intim stemning at have sit eget private band. Musikerne kan virkelig mærke de tilstedeværende og det giver en enorm fed energi. Et live band, der spiller for en lille forsamling, tæt på sceneområdet, kan ikke undgå at blive positivt påvirket og det smitter af – begge veje.
Årets Band benytter sig kun af professionelle, erfarne og super dygtige musikere og et privat band leveret fra vores side er altid en sikker vinder. Alle musikere har erfaring fra de helt store scener, men – som man oftest hører – så er det de små, intime scener, de har det allerbedst på, for det er her man virkelig kan mærke publikum. Man får derfor lettere en tæt forbindelse til publikum som privat band og det er den bedste forudsætning for en fed oplevelse.

private band

Repertoire og praktisk info

Årets Band og vores samarbejdspartnere og artister har fantastiske store repertoires og kan spille stort set alt. Et privat band til en privat fest skal kunne sadle om efter stemningen og det kan vi. I bagkataloget er der hits fra både 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og det helt nye. Har I præferencer er det bare at sige til – vi kan sagtens holde os til 60-70’erne, eksempelvis, hvis det er dér de fælles musikalske referencer ligger. Er I ikke sikre på hvad jeres gæster gerne vil høre fra jeres eget, dygtige private band, så skal I ikke være bange for at lade det være helt op til bandet selv. Vi har mange års erfaring og ved hvordan man underholder en bred og broget forsamling, der alle sammen har hver deres yndlings-æraer. Som privat band har Årets Band spillet for alle slags mennesker og resultatet er et repertoire, der dækker alle hjørner.

Årets Band og vores samarbejdspartnere behøver ikke en scene for at kunne levere et fedt privat band med et fedt show. Derfor er der ikke noget at være bekymret for hvis man planlægger at holde arrangementet hjemme i stuen eller i baghaven. Vi tilbyder alt fra solo- og duo-artister til de større konstellationer – se og hør mere her – og vi kan derfor altid finde en løsning uanset hvor trang pladsen måtte være.

 

På vores forside finder I en række videoer med fantastisk bud på private bands. De har alle hver deres spidskompetencer, men fælles for dem alle er, at repertoiret er kæmpe stort og bredt, erfaringen er stor og evnerne er helt i top. En samlet oversigt af alle vores private bands kan findes her.

private band