Partyband til julefrokosten

Ingen julefrokost uden et hæsblæsende partyband til at fyre op for al den allerbedste festmusik, krydret med de uundgåelige julehits, vi alle sammen kender. Årets Band er et fantastisk partyband, der har spillet til utallige julefrokoster i årenes løb. Der er garanti for et fyldt dansegulv og høj energi fra første øjeblik.
Et partyband til julefrokosten er med til at sætte et unikt aftryk på en fest, der ofte er meget traditionsbundet. En opløftet stemning vil løftes endnu højere og peake i de timer, der står et partyband og spiller fed festmusik. Dertil kan et fedt partyband også være dét, der får gæsterne ud af deres komfortzone, så de tør tage springet og gå på dansegulvet og åbne sig lidt mere op for de andre. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

partyband

Partyband - det sikre valg

Det er populært at holde temafest, når den årlige julefrokost skal løbes af stablen. Det kan således være tillokkende at finde et band, der spiller musik, i stil med det tema man vælger. Men vælger man et caribisk band, der udelukkende kan spille caribisk musik, så har man begrænset sig på forhånd. Professionelle partybands, som Årets Band, har repertoiret og evnerne til både at levere festmusik og levere passende musik til en temafest. Hvis stemningen undervejs bevæger sig væk fra festens originale tema, så er partybandet også i stand til at levere gængse hits.
Det er derfor det sikre valg at booke et partyband. Vi guider og rådgiver naturligvis til at finde den helt rigtige konstellation, der passer bedst til jeres fest.

Pakkeløsning

I forlængelse af et godt partyband kan det være en rigtig fed løsning at booke en DJ, der kan spille i bandets pauser, efter bandet er færdigt og måske endda under maden. Årets Band tilbyder en DJ, der også spiller med i bandet, hvilket gør os meget fleksible, hvis der skulle opstå behov for flere timers live musik end først aftalt. Ønsker I live musik under maden, så tilbyder vi også det. Det kan enten være i form af en middagspianist eller et mere afdæmpet band. Vi sørger altid for, at musikere under maden også er med til at levere festmusikken efterfølgende, så vi kan tilbyde jer en god rabat.
Vi tilbyder naturligs også at DJ’en kommer uden band og er jeres personlige garanti for det helt rigtige og fantastisk mix af de allerstørste hits hele aftenen.