Musik til konfirmation

Sønnen eller datterens første voksenfest skal naturligvis løbe af stablen med manér. Live musik til konfirmationen er en sikker vinder og Årets Band og vores samarbejdspartnere har alle repertoires, der er helt opdateret så også de nyeste hits kommer med – og det vil konfirmanden elske! Om bandet skal holde sig udelukkende til de nye hits, for konfirmanden og vennernes skyld, eller om de skal lave en god blanding med ældre hits, så de lidt ældre også kan være med – det er helt op til jer.
Musik til konfirmation er en gave til konfirmanden i sig selv og I er garanteret fyldt dansegulv og hæsblæsende energi når I booker fra Årets Band. Vores artister er alle top professionelle og har enorm erfaring med at spille for folk i alle aldre.

Musik til konfirmation

Ønsker til musikken

Årets Band leverer live musikken til konfirmationen med overbevisning og overskud. Vi tager naturligvis imod ønsker på aftenen og det er selvfølgelig også muligt at komme med ønsker til repertoiret generelt forud for festen. Sammen med jer finder sporer vi os ind på hvad det helt rigtige er at spille til lige netop jeres fest.
Ønsker I ikke at tænke for meget over ønsker og repertoire, så kan I trygt læne jer tilbage og lade Årets Band stå for det – vi ved hvad der virker. Vi har leveret musik til konfirmation et hav af gange og er dygtige til at afveje festens stemning. Alle vores musikere og samarbejdspartnere er blandt de bedste i landet og I kan være sikre på at I får top kvalitet når I booker gennem Årets Band.

Musik til konfirmation

Pakkeløsning og garanti

Ønsker I baggrundsmusik tidligere på aftenen, eventuelt under middagen, så tilbyder Årets Band også det, ligesom vi også tilbyder DJ, der kan spille i bandets pauser og/eller efter bandet er færdige – eller måske helt i stedet for. Vi tilbyder det hele i en pakkeløsning, som vi udarbejder sammen med jer. Der er en del penge at spare ved at booke al musikken til konfirmationen igennem Årets Band.

Garanti
Når I booker band til festen gennem Årets Band garanterer vi at I vil få fed live musik til konfirmationen, selv hvis der skulle opstå sygdom eller uheldige skader. Vi har et fantastisk netværk af fantastiske musikere, der kan træde til, hvis uheldet skulle være ude.

Musik til konfirmation