Festival og Byfest

Årets Band er et af landets førende partybands og har erfaring fra både større og mindre scener rundt omkring i landet. Festivaller, byfester, havnefestivaller og alt derimellem, har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med. Om I er garvede festival-arrangører eller helt nye i faget, så kan Årets Band levere en fantastisk løsning netop jeres arrangement.
Vi har leveret musik til festivaller på Sjælland, på Fyn, i Jylland – i hele landet – og har stor erfaring også når det kommer til at levere mere end kun musikken. Er man i tvivl om behovet når det kommer til lys og lyd, så kan Årets Band være behjælpelige med gode råd samt kontakt og engagering af eventuelt lyd- og lysfirma. Skriv og få et uforpligtende tilbud og/eller en snak om hvad vi kan gøre for at dække de ønsker og behov I måtte have til live musikken.

Musik til fest på Sjælland, Fyn og i Jylland

Musik til fest på Sjælland, Fyn og i Jylland

Årets Band har bopæl i København, men som et af landets førende partybands kommer vi rundt i hele Danmark og spiller – med samme entusiasme, professionalisme og fantastiske energi som altid. Danmark er et lille land, men med stor diversitet i stil, særegenhed og musikalske præferencer rundt omkring i de forskellige egne. Vores brede repertoire gør Årets Band i stand til at kunne justere ind, lige meget om vi spiller musik til fest i Jylland, på Fyn eller på Sjælland.
Lige meget hvor i landet vi optræder mærker vi den samme kærlighed til live musikken og vi nyder at feste med publikum hvor end vi kommer hen – om man er til det hele eller et mere specifikt og niché-agtigt repertoire, så elsker vi at levere det med vanlig høj energi, stor professionalisme og overbevisning. Afholder I event udenfor Jylland, Fyn og Sjælland, så vær ganske rolig – vi leverer også på øerne.

Musik til fest på Sjælland, Fyn og i Jylland

Praktisk

Hvorvidt vi skal spille musik til fest på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, så har vi altid et minimums setup med selv. Vi har naturligvis rig erfaring med at samarbejde med eksterne lyd- og lysfirmaer og eksempler på stageplan kan ses til højre for denne tekst. Vi opdaterer stageplan og tekisk rider løbende i takt med vores egen udvikling og derfor sender vi opdaterede versioner til hvert enkelt arrangement. Vi glæder os til at komme og spille for jer!

Musik til fest på Sjælland, Fyn og i Jylland