Musik til Bryllup

Tillykke med den store dag! I fortjener kun det bedste til jeres byllupsfest og det er vi meget opmærksomme på i Årets Band. Vi har mange års erfaring med at spille musik til bryllup og ved, at det er en dag fuld af følelser. Som musikken til brylluppet er det vores opgave at få festen til at peake med et pakket dansegulv til lyden af de bedste hits fra nu og dengang – fra 60’erne over 80’er musikken og hele vejen op til i dag.
Vi bestræber os på at levere den absolut bedste musik til jeres bryllup og derfor indgår vi altid i dialog om jeres behov og ønsker til musikken, så vi kan skræddersy det helt rigtige repertoire til netop jeres fest. Musikken til et bryllup kan definere hele aftenen og være med til at gøre minderne om den store dag ekstraordinært fantastiske.

Musik til bryllup

Pakkeløsning

Musik til bryllupsmiddagen er et luksuriøst touch, som jeres gæster vil sætte pris på og nyde. Især hvis der er skrevet par sange til brylluppet, der gerne vil inddrage alle gæsterne, er det dejligt at have en dygtig musiker siddende til at hjælpe og akkompagnere. Derfor tilbyder Årets Band naturligvis også, at der kommer en pianist eller en guitarist og spille lækker, afdæmpet musik under middagen, akkompagnerer til bryllupssange, fællessange og andre indslag, inden han senere spiller op til dans med resten af bandet.
Når bandet er færdige, tilbyder vi ydermere at lade lydanlæg og lys stå, så en af musikerne kan DJ’e og forsat levere fantastisk dansemusik til brylluppet resten af natten. Ved at benytte sig af de samme musikere til hele brylluppet sparer man en betydelig del udgifter.

Musik til bryllup

Repertoire - 80'er musik, nye hits, gamle hits

Årets Band har et alenlangt og meget, meget bredt repertoire, der både tæller de helt nye kunstnere, 80’er musik, de glade 90’ere, disko’en og soul’en fra 70’erne og de evigt aktuelle hits fra 50-60’erne. 80’er musik er især populært, da termen, for mange mennesker, dækker over alt det bedste fra slut 70’erne og ind i start 90’erne. Årets Band ved naturligvis godt hvad dette indebærer, når live musikken til brylluppet skal stå. Vi er eksperter i at vælge de rigtige sange, hits og evergreens, indeholdende både 80’er musik og musikken fra alle de andre fede årtier.
Det er naturligvis muligt at ønske, både forud – at vi eksempelvis holder os til nyere hits og/eller 80’er musik – men også på aftenen. Årets Band er et top professionelt bryllupsband og kan selvfølgelig også afveje stemningen på aftenen og agere derefter.

Musik til bryllup

Brudevals

Når man siger musik til bryllup, siger man også Brudevals. Den traditionelle dans, som de fleste øver sig på, op til den store dag. Årets Band kan sagtens spille Brudevalsen – også live – hvis det ønskes. I langt de fleste tilfælde afspiller vi den over vores anlæg. Musikken til et bryllup skal være perfekt og det er både lettere og smukkere, at danse til den klassiske indspilning af Brudevalsen, som alle kender.
Det kan være en god idé at tage højde for eventuelle forsinkelser, som oftest hænder til et bryllup. Hvis der eksempelvis har været en masse, lidt for lange taler eller sange til brylluppet under middagen, så kan tidsplanen let skride. Brudevalsen skulle jo gerne danses inden midnat.

Musik til bryllup

Praktisk

Om I vælger udelukkende 80’er musik, ren funk og soul, nye hits eller én stor blanding, så skal alting planlægges – også musikken til brylluppet. Årets Band har stor erfaring og kan rådgive og lægge den rette plan sammen med jer. Hvornår musikken til brylluppet skal gå i gang er bl.a. en vigtig faktor i forhold natmad, folks energi niveau m.m. Det er vigtigt at lægge tid ind til forsinkelser, så man ikke står og har booket 3 timers live musik til sit bryllup, men kun har 1 time inden natmaden serveres. Lad os sammen finde den bedste løsning til netop jer!