Live Band Skal Der Til

Når medarbejderne skal forkæles, slår det aldrig fejl med live band og Årets Band er garant for at levere den perfekte løsning til netop jeres event.  Vi leverer live band i mange forskellige konstellationer og gør det med overbevisning og professionalisme lige meget om I skal bruge et partyband, en DJ, baggrundsmusik eller andet.
Vi har mange års erfaring og vi bruger med glæde vores store, professionelle netværk til at hjælpe jer med at finde løsning på lyd og lys til større arrangementer.
Vi tilbyder også pakkeløsninger. Eksempelvis med en solo artist som baggrundsmusik tidligt i arrangementet, et live band der kan blæse gæsterne bagover og ud på dansegulvet og til sidst en DJ, der kan underholde de sidste timer af eventet.

Live band

Behov - partyband eller soloartist?

Hvad tid skal musikken afvikles? Hvis musikken skal på allerede kl 18.00, så er det ikke sikkert man har brug for et helt live partyband, da gæsterne oftest ikke er klar til at skulle ud og danse endnu. Måske er det nok med en enkelt solo artist eller et live band, der spiller mere afdæmpet, lyttervenligt musik. Hvad er formålet til arrangementet? Er det et mere hyggelig netværks-orienteret event kan det igen være en god idé med en mindre live band konstellation, der spiller lidt mere afdæmpet eller måske bare 1 eller 2 musikere. Skal der danses og gives slip hele natten, så er partyband en rigtig god løsning. Er det meget svært at sige hvilken retning arrangementet er gået i, når live bandet skal på, så kan Årets Band naturligvis også mærke stemningen og spille derefter.

Live band

Intet For Stort Eller Smål

Intet event er for stort eller småt til at beriges med en luksuriøs musik oplevelse. Om det er udendørs eller indendørs, så kan det rigtige live band eller soloartist være prikken over i’et, der gør dagen og/eller aftenen ekstra mindeværdig. Et selskab på 15 personer kan overveje at få en enkelt musiker ud som et lækkert, lille indslag, en større fest kan med ro i sindet booke et partyband, mens det helt store arrangement kan nyde godt af den helt store konstellation med blæsere og 10 mand på scenen.

Live band