Årets Band Leverer Til Det Hele

Årets Band er leveringsdygtige til alle slags events og fester. Om I skal holde bryllup, firmafest, privat arrangement, julefrokost, konfirmation, festival, byfest eller andet, så kan Årets Band levere en professionel og skræddersyet løsning. Vi har et velovervejet og eksklusivt udvalg af artister, der alle er fantastisk dygtige og veletablerede med høj energi og bredt favnende repertoire.
Al musik til festen, leveret af Årets Band, fremføres af nogen af de bedste musikere fra København og omegns musikmiljø. Vi kan derfor, med garanti og overbevisning, levere festmusik til et hvilket som helst event. Påtænker I at afholde et event, der falder udenfor hjemmesidens nævnte kategorier, så tøv ikke med at kontakte Årets Band – vi er altid åbne overfor nye oplevelser og udfordringer. Sammen finder vi den rigtige musik til jeres fest.

festmusik

Musik Til Festen

Stort set ligegyldigt hvilket arrangement I påtænker at afholde, så er musik til festen, leveret af et veloplagt live band, en unik og luksuriøs gave til jeres gæster, kunder og/eller samarbejdspartnere. Den stemning, der skabes når et veloplagt, professionelt live band leverer, den rigtige musik til festen er umulig at genskabe via anlægsmusik eller med hjælp fra en DJ. Den levende musik til festen holder netop alting levende, sitrende og interessant og der er altid noget at lytte på, bevæge sig til, suge til sig eller snakke om mens man interagerer med andre tilstedeværende.
Om I træffer valget om live musik til festen fra en enkelt musiker, et helt live band, eller noget helt tredje, så vil valget om at give jeres gæster en unik oplevelse, blive husket og værdsat i lang tid.

Musik til fest

Det Rigtige Valg

Der er forskel på om man afholder event for 1200 medarbejdere eller reception for 35 venner og familiemedlemmer. Nogle gange har man brug for en soloartist og andre gange et stort partyband. Årets Band leverer gratis og ærlig rådgivning og sammen finder vi den helt rette løsning på musik til lige præcis jeres arrangement. Med alt fra solo- og duo-løsninger til kvintet og større konstellationer, kan Årets Band finde en løsning til de fleste budgetter.
Live musik til festen er altid en god løsning, men somme tider er budgettet ikke til et helt live band. I sådan et tilfælde er en DJ et rigtig godt alternativ. Det er ikke direkte ’live’ musik til sin fest man får, men man får derimod en indlevende, deltagende og motiveret musiker, der kombinerer hele sit bagkatalog med sin musikalitet og – ikke mindst – internettets adgang til stort set al musik til at fylde jeres arrangement med de rigtige toner og den rigtige festmusik.

Musik til fest

Hvad Er Behovet?

Det er en god idé at stille sig selv spørgsmålet; hvad er behovet til arrangementet? Er det nødvendigt med den helt store pakke og partymusik til festen eller er det nok med en solo-musiker eller noget derimellem? Årets Band kan guide jer til det rigtige valg, hvis I er i tvivl. Ring eller skriv – det er helt gratis. Til større arrangementer og events kan det være en god idé at kontakte et eventbureau hvis man ikke selv har erfaring med at stable det på benene. Et eventbureau vil også være i stand til at hjælpe med at finde den rette løsning når det kommer til musikken til festen. Årets Band har mange års erfaring med at levere live musik til fest og I kan trygt ringe eller skrive og få en snak om den musikalske del af jeres event – uanset hvad jeres behov måtte være. Om I har erfaring med den slags eller ej, så gør vi vores ypperste for – i samarbejde med jer – at finde den rigtige musik til jeres fest.

Musik til fest

Festmusik, Lyttemusik, Skrål-Med Musik

Musik til fest er en bred term og musik til en fest som I holder, skal naturligvis skræddersyes til jer. Men ved man ikke helt hvad man skal forvente, så er det rart at musikken selv kan mærke efter og justere. De fleste af Årets Bands samarbejdspartnere kan levere alt fra festmusik til lyttemusik. De kan alle læse stemningen og mærke efter hvad gæsterne er til.
Enkelte samarbejdspartnere er mere specialiserede i det ene frem for det andet. Festmusik kan være en underlig størrelse og dét at skråle med på numre kan også være præcis dét nogen mener med festmusik. Bodega Beretninger kan varmt anbefales til dette formål. Ligger behovet mere i at sidde med en drink og hygge mens man snakker og svajer lidt til fede numre, så er Green Island Orchestra en fantastisk løsning – I kan være sikre på at få den rette musik til festen i samarbejde med Årets Band.

festmusik