Årets Band præsenterer: Bodega Beretninger

Bodega Beretninger er et fantastisk nicheband, der leverer værtshusfortællinger om den lille mand mod systemet, rendestens-eventyr og øl, kvinder og hornmusik. Der bliver ikke lagt fingre i mellem og lumre klassikere fra koryfæer som Cæsar, John Mogensen, Kim Larsen og mange andre bliver taget under kærlig behandling.
Bodega Beretninger har spillet på små og store scener i mange år efterhånden og passer perfekt ind til temafester, byfester, festivaller, havnefester, polterabender og, naturligvis, værtshuse, bæverdinger og barer.
Humøret er højt og stemningen flot og lummer når Bodega Beretninger giver den gas med en perlerække af danske numre alle kan synge med på og grine af.

Tema Til Fest

Bodega Beretninger Live

TEMA TIL FEST

Holder I tema til festen, så er Bodega Beretninger et fantastisk indslag. Udover det oplagte værtshus-tema, så passer Bodega Beretninger også fremragende ind til ’gamle-dage’-tema, øl-festival-tema, Tyroler-tema og meget andet. Kort sagt er Bodega Beretninger altid et muntert og mindeværdigt indslag til hvilket som helst slags event.
Det er altid en god idé med et gennemført tema til festen og hvad end I beslutter jer for at gå med, så kan Årets Band levere passende musik. Alle vores artister har meget, meget brede repertoires og kan dykke ned i de rigtige genrer og hits for at sammensætte den rette playliste til netop jeres temafest. Temaet til festen skal underbygges af passende, professionel live musik – ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

Tema Til Fest