Live musik til fest - Jean-Paul Trio!

Jean-Paul Trio er den perfekte løsning, hvis I leder efter fed live musik til festen! Live musik med en fantastisk nerve og uovertruffen musikalitet, bliver leveret af de 3 top professionelle musikere, der virkelig forstår at sætte gang i en fest! Med mange års erfaring fra både spillesteder, barer, private og offentlige shows, samt tv-optrædener, har Jean-Paul Trio hele pakken. De største hits fra kunstnere som Michael Jackson, Justin Timberlake, James Brown, Bruno Mars, Prince, Stevie Wonder og en lang række andre fantastiske hitmagere, bliver eksekveret i så overbevisende grad at man ikke længere savner originalen. Trods Jean-Pauls franske ophav figurerer der også danske hits på repertoiret og alt i alt er en booking af Jean-Paul Trio et utroligt sikkert valg, når der skal bookes live musik til festen. Kontakt os – hellere i dag end i morgen, da Jean-Paul Trio er utroligt populære.

Live musik til fest

3 mand, der lyder af 1 million - live og på TV

Jean-Paul Trio består af 3 fantastiske musikere på bas, trommer og guitar/sang. Hele bandet synger kor. Man skulle ikke tro der kun stod 3 musikere på scenen, når man oplever bandet give den fuld gas med deres utroligt festlige funk og soul-inspirerede hitspækkede repertoire. Trioen har leveret live musik til tusindevis af fester og er meget, meget medrivende at både lytte og se på.
Jean Paul kom til landet i 2003 og tog først København med storm og siden hele landet bl.a med deltagelse i tv-programmet The Voice. Årets Band er stolte af at kunne præsentere Jean-Paul Trio som en af vores udvalgte artister og ønsker man live musik til festen, så bør man ikke tøve med at få lavet en aftale. Jean-Paul Trio spiller i hele landet og leverer altid et energisk, festligt og professionelt show.