Live Musik Til Fest

Jungle Fever er en fantastisk kvartet, der leverer live musik til fester over hele landet. Repertoiret er udvalgt med fokus på at få festens gæster ud på dansegulvet og bandet finjusterer altid repertoiret, så det passer til publikum. Der er musik lige fra klassiske hits i 70’erne og 80’erne frem til aktuelle hitlistenumre. Kort sagt er der dansehits til alle aldersgrupper og alle slags mennesker. Bandet er en kvartet, der har specialiseret sig i live musik til mellemstørrelse fester som fx bryllupper, fødselsdage og firmafester. Jungle Fever gør rigtig meget ud af at snakke ethvert arrangement igennem med vores kunder, så alt på dagen er 100% som det skal være.

Live Musik Til Fest

Konservatorieuddannede og Professionelle

Jungle Fever opstod omkring Det Jyske Musikkonservatorium og er toptunede, musikuddannede og professionelle musikere. Bandet kan stille i forskellige konstellationer alt efter arrangementets behov.
Når Jungle Fever leverer live musikken til festen, er I garanteret et professionelt sceneshow med stor vellyd og en energi og spilleglæde, der trækker gæsterne på dansegulvet og holder dem der hele aftenen. Jungle Fever medbringer altid festligt lys, der giver en ekstra fed stemning på gulvet.
Book Jungle Fever til jeres næste fest og få en uforglemmelig aften, til en pris, hvor alle kan være med!

Live Musik Til Fest