festmusik
festmusik
festmusik
festmusik
festmusik
festmusik

Et førende liveband

Årets Band er blandt de allerbedste live bands i Danmark. Alle musikere er professionelle og har erfaring fra større navne som bl.a. Aqua, Bikstok Røgsystem, Phlake, Iris Gold m.fl. Vores musikere bliver hyppigt brugt af både store og up-coming navne, på turnéer og større koncerter, hvorfor vi naturligt har garderet os med flere fantastiske musikere på hver post, så vi altid kan stille et fremragende band af samme høje standard og kvalitet.
I Årets Band bliver festmusikken altid fremført af musikere fra øverste skuffe, så de tilstedeværende virkelig kan mærke at de får en unik oplevelse leveret af et veloplagt live band. Forkæl gæsterne med en medrivende partyband oplevelse – Årets Band leverer festmusik af høj, høj klasse hver gang – hvert år!

festmusik

Festmusik

Festmusik, der fylder ethvert dansegulv og får enhver ud og kridte danseskoene.
Festmusik, der overvælder, omfavner, imponerer, vækker minder, skaber minder.
Festmusik, der rammer alle, unge og ældre og alle derimellem.
Årets Band er en tornado af energi og udødelige hits, nye såvel som gamle. Tusindvis af koncerter og shows, der tæller alt fra store festival-scener, store firma-events til mellemstore og små intime private fester har gjort Årets Band til et af landets førende live bands. Hvorvidt I har brug for et bryllupsband, et partyband til firmafesten, et musikalsk indslag til receptionen eller bare et brag af et festband til skolen, universitetet eller gymnasiets afslutningsfest, så leverer Årets Band et professionelt og overbevisende produkt. Vi modtager løbende rosende ord og anbefalinger og vil gøre vores ypperste på at få det samme fra jer!

festmusik