Billig musik til festen

En god og fornuftig måde at få billig musik til sin fest på er, at benytte sig af en pakkeløsning. Årets Band og vores samarbejdspartnere består udelukkende af alsidige, professionelle musikere, der kan indgå i flere forskellige musikalske sammenhænge. I en pakkeløsning vil en eller flere musikere derfor indgå i to eller flere shows. På den måde kan vi give jer en rigtig god pris, så I kan få billig musik til festen af høj, høj kvalitet.
Et klassisk eksempel er at en eller to musikere spiller lækker, afdæmpet musik under spisningen, hvorefter de bliver gjort selskab af to-tre musikere yderligere og spiller op til dans. Til sidst, når bandet er færdige og tager hjem, bliver én musiker og underholder som medlevende og kvalitetsbevidst DJ.

Billig musik til fest

Fra hyggeband til partyband

Måske er I på udkig efter billig musik til en fest af en lidt anden karakter. En af vores ofte købte pakkeløsninger indebærer at et hyggeband – eksempelvis Green Island Orchestra – starter med dejlig, lækker baggrunds/lytte-musik. Lidt senere kommer et underholdende og opløftende indslag, eksempelvis fra Bodega Beretninger, og til sidst tager et partyband over og fylder dansegulvet.
Mulighederne er mange og sammen med jer finder vi den helt rigtige kombination, så jeres arrangement kan få god, billig musik. Til festen er der måske rigeligt med plads, men tidligere til arrangementet befinder I jer måske i et andet lokale, hvor det bedre egner sig med en solo-artist. Uanset hvilken pakkeløsning vi sammen laver, garanterer vi høj kvalitet fra start til slut.

Billig musik til fest

Billig musik til festen af høj kvalitet

Det er én stor jungle på internettet. Billig musik til festen er ofte lig med høj risiko for at man får sig et produkt af uønsket kvalitet. Vi anbefaler kraftigt at man ikke benytter sig af artister, der spiller til en pris, der underbyder Dansk Musiker Forbunds overenskomstmæssige mindsteløn. Det skærer en hel del ’hobby-musikere’ fra.
Mange faktorer spiller ind i forhold til hvor billig musik til sin fest man kan få. Musikernes anciennitet, tidspunkt på døgnet m.m. Den bedste måde at få rigtig dygtige, professionelle musikere til en god pris er ved at benytte sig af pakkeløsninger. Dernæst er det en rigtig god idé at holde sig til en leverandør man har været tilfreds med førhen. Årets Band tilbyder altid ærlig og gratis rådgivning både til nye og gamle kunder.

Billig musik til fest