Live musik til fester og events

Årets Band leverer professionelle musikløsninger til alle slags events. Om I skal bruge live musik til fest, baggrundsmusik til reception, musikalsk indslag til konferencen eller noget helt fjerde, så garanterer vi shows af høj kvalitet. Alle vores samarbejdspartnere er blandt de bedste og mest erfarne musikere i landet. Live musik er altid et hit til enhver fest og alle vores artister er udvalgt med nøje omhu og med den bedste oplevelse for øje.
På denne side finder du en oversigt over flere af vores artister. De har hver især deres spidskompetencer, men har alle det tilfælles at de har været live musikken til mange, mange forskellige slags events og fester, af både større og mindre art. Fælles for dem alle er også muligheden for at booke dem i større og mindre konstellationer.

Live musik til fest

Læs mere om Årets Band.

festmusik
Live band
festmusik
festmusik
festmusik
festmusik

Jean-Paul Trio

Læs mere om Jean-Paul Trio.

Bodega Beretninger

Læs mere om Bodega Beretninger.

Live musik til fester er et must

Live musik til festen er et element med flere fantastiske funktioner. Først og fremmest får festen et helt naturligt omdrejningspunkt og element at samles om i de timer live musikken står på. Dernæst er det et fantastisk indslag til at få festen fra fjerde til femte gear. Mange mennesker skal have et kærligt lille skub, før de tør bevæge sig ud på dansegulvet og når Årets Bands artister leverer live musik til festen, får man dette kærlige, lille skub på en helt naturlig og velsmurt facon.

Live musik til festen er heller ikke ’bare’ live musik til festen, når man booker en artist fra Årets Band. Alle artister har mange års erfaring og besidder evner som entertainere af høj, høj klasse. De har alle store, brede repertoires – bagkataloger, der gør at de aldrig kommer til kort.
Lige gyldigt hvilken slags live musik til festen du ønsker, så har Årets Band en fantastisk løsning. Udover de artister, man kan finde her på siden, så spiller alle vores musikere sammen med en lang række fantastiske kollegaer, hvis kompetencer og genreudfoldelser rækker langt ud i alle afkroge af musikverdenen. Der er derfor ikke den slags live musik Årets Band kan levere til festen.

Live musik til fest

Forskellen mellem Årets Band og vores konkurrenter

Når I booker hos Årets Band får du et produkt, der er nøje udvalgt af os og som vi kender rigtig godt. På mange andre, såkaldte, booking-sider, finder I hundredevis af bands og artister, der alle betaler for at ligge og få trafik og kunder via bookingsidens fremtrædende hjemmeside. I Årets Band vælger vi alle vores artister ud selv og har hørt hver og én og ved derfor præcis hvad de står for, hvad de kan levere og vælger dem ud fra strenge kriterier om kvalitet, professionalisme og pålidelighed.