ANBEFALINGER


01

Stor anbefaling herfra! Alt fungerede professionelt fra første kontakt. Det varierede repertoire gjorde at alle kom på gulvet og at der var hits for enhver smag. Tak for Jeres indsats alle 5!

Lone Buchholz, COBIS Management Aps, December 2018


02

Fantastisk band! Årets Band spillede r***n ud af bukserne og fik alle på dansegulvet.
God energi og festlige mennesker.
Mange, mange tak for en dejlig aften!

Martin Hansen, Oktober 2018


03

Vores bryllup ville ikke have været det samme uden jer! 1000 tak for en forunderlig aften og for at spille præcis hvad vi snakkede om!
Gulvet var fyldt fra start til slut og alle vores gæster kommenterede positivt på bandet efterfølgende. Årets Band er en sikker vinder.

Frederikke Manslev, August 2018


04

Firmaet skulle holde sommerfest og vi har altid haft liveband. Årets Band levede op til alle forventninger og blev hurtigt dømt til at være blandt de allerbedste vi har haft!
Høj, høj klasse. Kæmpe energi. Super repertoire! Imødekommende og professionel indstilling.

Ole Bakkelund, Juli 2018


05

Vi blev blæst fuldstændigt bagover af dette utroligt dygtige orkester! Kæmpe fest fra første nummer – fed fed stemning over hele linjen. Årets Band er for fede og lader til at blive et fast indslag til alle mine veninders kommende bryllupper!

Monika Thyre, Juni 2018


06

Super engageret band – kunne spille ALT. Det kan være svært at ramme alles smag i vores virksomhed, da den rummer mange forskellige mennesker og personligheder. Men Årets Band gjorde det – og de gjorde det oven i købet super godt! Vi bruger Årets Band igen til næste år! Tusind tak til jer!

Elisabeth Bøggild, FORCE Technology, December 2017


07

Fantastisk band! Fantastisk sangerinde, god energi, højt humør og bare gode tider! Årets Band skabte en utrolig god stemning og et totalt pakket dansegulv hele aftenen.
Vi var helt trygge hele processen igennem og vi har sjældent danset så meget!

Carsten Maglegård, September 2017


08

Årets Band leverer stort set årligt musik til AniCuras store sommerfester og arrangementer. I år var ingen undtagelse. Kæmpe ros herfra og, som sædvanligt, leverede I et brag af en præstation. Jeg danser ellers aldrig, men kan ikke holde mig fra det når I kommer forbi! Tusind tak!

Asger Wenck, Juni 2017


09

Til min datters konfirmation havde vi fornøjelsen af at blive underholdt med lækker musik til middagen af en fantastisk pianist og senere på aftenen af hele Årets Band. Både middagsmusik og dansemusik var som det skulle være – rart under maden og fantastisk festligt med de helt rigtige numre til dansen bagefter.

Kåre Carlsen, Maj 2017


10

Streckers Pub & Brasserie har utallige gange haft fornøjelsen af at have Årets Band på besøg. Hver evig eneste gang imponerer bandet med høj energi, stor professionalisme og super musik.

Anne Skjøth, Streckers Pub & Brasserie, 2016


11

En lækker, lækker sommeraften i skoven blev toppet med creme de la creme musikalsk indslag fra Årets Band. 3 uforglemmelige timer, hvor alle firmaets dejlig medarbejdere kom ud og fik rørt sig til de svedige toner fra dette utrolige bands utrolige repertoire.
Årets Band skuffer ikke og kan sommervarmt anbefales herfra!

Tetris A/S, August 2016


12

Genialt! Det var alt hvad vi havde turde drømme om til vores bryllup! Årets Band leverede varen og der var ingen slinger i valsen! Unge som gamle var ude og give den max gas hele natten og vi er virkelig, virkelig taknemmelige for hvad I tilførte vores fest! Mange tusind tak – vi anbefaler bestemt Årets Band til alle vi kender!

Rikke og Frederik, Maj 2016


13

Vi blev gift 8. November 2014 og bookede Årets Band. Fra første strofe var der F-E-S-T!!! Vi havde ønsket at høre lidt Queen og bandet lagde ud med Don’t Stop Me Now – det sad lige i skabet og Årets Band spillede hele selskabet op i 2 timer. Det var et band, der virkelig forstod at spille en fest op, så man havde lyst til at fyre den af!
Både før og under festen fik vi professionel behandling og vi kan varmt anbefale Årets Band til alle, der vil holde en god fest!

Peter og Hanne, November 2015


14

God musik er afgørende for en god fest. Årets Band var med til at skabe en rigtig god aften. Først musikken til maden, der var afdæmpet og professionel. Dernæst, da dansen startede, var dansegulvet fyldt fra 1. akkord. Bandet havde et fantastisk repertoire – og så kan de spille. Jeg fik mange rosende ord fra mine gæster, der alle havde en fest. Mange tak herfra. Jeg kan give Årets Band mine bedste anbefalinger.

Per Yderholm, Core Property Management A/S, Oktober 2015


15

1000 tak for Årets Bands indsats ved vøres sølvbryllup 6. juni 2015 på Sonnerupgaard gods. Underholdning under middagen var helt perfekt – behagelig baggrundsmusik af god kvalitet. Musikeren havde en god fornemmelse for, hvordan han skulle akkompagnere diverse festsange, uden der gik “så gi´r de nok en lille en” og andre “skål-sange” i den.
Da Årets Band – med super dygtig sangerinde – spillede op til dans, fik de alle aldersgrupper på gulvet – og vores gæster nød at danse og feste til jeres iørefaldende musik. Alt i alt en super god oplevelse.

Britt Kardel Hetting, Juni 2015


16

Årets Band satte vildt godt gang i folk til vores dobbelt 30-års fødselsdag! De fungerede enormt godt og opfyldte alle vores musikønsker. De kom i god tid og var fleksible og professionelle.
Flere af vores gæster har efterfølgende spurgt efter deres navn og vi kan klart anbefale dem!

Nina og Anton, Marts 2015


17

I foråret 2014 fyldte jeg 60 år og min fætter anbefalede Årets Band. De kan spille alt! Skønne numre til alle aldersgrupper og et imponerende varieret repertoire! Gulvet var stuvende fyldt fra første til sidste dans. Tak til Årets Band – vi taler om jer endnu alle venner og familie!

Yvonne Irdahl, Maj 2014


18

Jeg havde fornøjelsen af at booke Årets band til min 30 års fødselsdagsfest. De var virkelig gode til at få mine gæster på dansegulvet og til at spille musik der passede til stemningen. Jeg vil på ingen måde tøve med at booke dem igen!
På en skala fra 1-10, får de helt sikkert minimum et 13 tal!

Rune Lundgaard, Maj 2013


19

Kan på det varmeste anbefale Årets Band. De kan spille enhver fest op og fylde dansegulvet! Velspillende, veloplagte og med et godt blandet, varieret repertoire rammer bandet et bredt publikum. Årets Band var med til at gøre Valby Boldklubs 100 års jubilæumsfest til en uforglemmelig aften.

Jesper Dyjak, Formand, Juni 2012

indlæs flere

Kontakt os